Klantenservice

Over Lamp en Meubels

Contact klantenservice

[evc_icon_with_text type="icon-left" icon_library="fontawesome" title_tag="h6" icon_fontawesome="fas fa-phone-square-alt" icon_size="25" icon_color="#558063" title="+31 85 06 09 053" text="Tijdelijk bereikbaar van 13:00 tot 16:00" title_color="#4c4c4c" text_color="#4c4c4c" text_top_margin="0px" custom_link="url:tel%3A%2B31850609053|||"][evc_icon_with_text type="icon-left" icon_library="fontawesome" title_tag="h6" icon_fontawesome="fa fa-envelope-square" icon_size="25" icon_color="#558063" title="Stuur ons een e-mail" text="Altijd een snelle reactie." title_color="#4c4c4c" text_color="#4c4c4c" text_top_margin="0px" custom_link="url:mailto%3Ainfo%40lampenmeubels.nl|||"]

Klant beoordeling

Verzending en bezorging

Op deze pagina lees je alles over verzendkosten, levertijd, verzendmethoden en bezorging.

Gratis verzending

Bestellingen bij Lamp en Meubels van minimaal € 50,- worden gratis thuisbezorgd in Nederland & België.
Bij bestellingen onder € 50,- rekenen we € 5,95 verzendkosten.
Houd er rekening mee dat bij bestellingen onder rembours wij genoodzaakt extra €23,95 rembourskosten in rekening brengen.
De verzendkosten zijn inclusief BTW.

Verzending buiten België en Nederland

Verzendkosten buiten Belgie & Nederland beginnen vanaf €10,-
Exacte verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht en bestemming van je bestelling.

Mocht u alsnog een bestelling willen doen neem dan telefonisch of per mail contact met ons op zodat wij je een exacte prijsopgave kunnen bieden.Verzendkosten zijn inclusief BTW.

Bestelling zelf ophalen

Het is mogelijk je bestelling persoonlijk af te halen bij onze servicepunt.

Indien je een bestelling niet geleverd wilt hebben maar zelf wilt ophalen dan kan dit op afspraak. Neem hiervoor altijd contact met ons servicedesk op.

Zodra je bestelling klaarstaat nemen wij telefonisch of via de e-mail contact met je op voor een ophaal afspraak. Ook persoonlijk retourneren geschiedt enkel op afspraak. Je kan contact met ons opnemen via het contactformulier te vinden onder klantenservice of direct mailen naar service@lampenmeubels.nl

Levertijd

Wij doen ons best om ieder product zo snel mogelijk te leveren. De gemiddelde levertijd is tussen de 3-5 werkdagen. Mocht je een bestelling plaatsen waaruit blijkt dat de levertijd uitwijkt, krijg je van ons binnen enkele dagen per mail hierover bericht. Je krijgt van ons altijd een orderbevestiging die je per mail van ons ontvangt zodra je je bestelling hebt geplaatst. Mocht dit niet het geval zijn, neem dan contact met ons op.

Zodra er een behandeling start op je bestelling zal je hierover bericht worden en deze kunnen volgen.

Als je meerdere artikelen bestelt, dan wordt jouw bestelling verstuurd zodra alle artikelen beschikbaar zijn, mits je een verzoek hebt gedaan voor een deellevering. Dit kan je aanvragen bij de klantenservice.

Bezorgdiensten

Afhankelijk van de grootte en het gewicht van de bestelde artikelen, maken wij gebruik van twee soorten bezorgdiensten:

  • Kleine artikelen: pakketdienst (PostNL)
    Kleinere artikelen zoals lampen, klokjes of plaids versturen wij met de pakketdienst PostNL. Op de dag van verzending ontvang je van ons een e-mail met de Track & Trace informatie. Hiermee kun je heel makkelijk de verzending volgen en vaak is het verwachte levertijdstip al aangegeven.Ben je niet thuis om je bestelling in ontvangst te nemen en is bezorging bij de buren ook niet mogelijk? PostNL bezorgt je pakket na de eerste bezorgpoging bij de dichtstbijzijnde pakketpunt. Met ruim 3000 pakketpunten in de Benelux, is er altijd een bij jou in de buurt. Op het niet-thuis-bericht, dat de chauffeur bij je thuis achterlaat, lees je waar je je pakket kunt ophalen.
  • Grote artikelen: op afspraak door onze transporteur
    Grotere artikelen (zoals stoelen, banken, kasten) die niet met de pakketdienst mee kunnen of daarvoor te kwetsbaar zijn, worden door onze gespecialiseerde transporteur bij je thuisbezorgd. Op de dag dat wij jouw zending overdragen aan de transporteur, ontvang je van ons een status-update per e-mail. Vervolgens belt de transporteur jou binnen 2 werkdagen voor het maken van de bezorgafspraak. Hierbij wordt ook een verwacht tijdvak voor levering aangegeven (meestal een periode van 2-3 uur) zodat je niet de hele dag thuis hoeft te wachten.De transporteur bezorgt op maandag t/m zaterdag (alleen overdag).

    De chauffeur is alleen, bij het afleveren van je bestelling. Heb je een groot artikel zoals een flinke kast of bankstel besteld? Dan is het een goed idee om zelf wat extra hulp bij het lossen te regelen.

Tip: Bij het afronden van je bestelling kun je een alternatief afleveradres opgeven. Zo kun je het pakket bijvoorbeeld op je werk laten bezorgen.

Bezorging op de Waddeneilanden

Woon jij op een van de Waddeneilanden? Natuurlijk ben je van harte welkom om je bestelling bij ons te plaatsen. Houd er wel rekening mee dat de levertijd in de meeste gevallen iets langer zal zijn, omdat we de verzending dan moeten uitbesteden aan een speciale vervoerder.