Resultaat 1–12 van de 435 resultaten wordt getoond

Filter
regency-living
Lichtbronnen
Sluiten

Regency Living Lichtbron Motherwell

9 ,-
regency-living
Lichtbronnen
Sluiten

Regency Living Lichtbron Dungannon

14 ,-
regency-living
Lichtbronnen
Amberkleurig glas
Smoke grey glas
Sluiten

Regency Living Lichtbron Kirkintilloch

20 ,-
regency-living
Hanglampen
Sluiten

Industriële Hanglamp Magdalena

223 ,-
regency-living
Hanglampen
Sluiten

Industriële Hanglamp Patquía

166 ,-
regency-living
Hanglampen
Sluiten

Industriële Hanglamp Denzios

99 ,-
Sluiten

Regency Living Lichtbron Laravel

18 ,-
regency-living
Vloerlampen
Sluiten

Regency Living Wandschap Roquala

194 ,-

Industriële Hanglamp Brandsen

313 ,-
regency-living
Sluiten

Regency Living Lichtbron Zelia

18 ,-
regency-living
Hanglampen
Sluiten

Industriële Hanglamp Huecu

279 ,-
regency-living
Hanglampen
Sluiten

Industriële Hanglamp Macachín

166 ,-

Je interieur in de schijnwerpers

Interieur komt pas echt tot zijn recht door lampen. Met veel zorg uitgezochte lampen zet je deze in de spotlight en zorg je dat elke ruimte de juist atmosfeer krijgt. Verlichting in de slaapkamer tot functionele design verlichting boven de tafel, gang of in de keuken: Lamp en Meubels heeft voor elk plek in huis een mooie lamp.

Verlichting voor elk plafond en het gehele huis

Je wilt je huis perfect verlichten, zelfs de voorkeur om elke kamer van je huis uniek te in te richten met de juiste verlichting. Hiervoor kan je het beste per ruimte een lichtplan maken. Hierin kan je alles precies nagaan om welke plekken te verlichten en wat voor soort lampen je wil plaatsen. Wil je voor bijvoorbeeld een hanglamp, tafellamp of vloerlamp? Merken als Regency Living, Zenza en Light & Living bieden een enorme variatie aan aanbod van tafellampen in diverse materialen en stijlen. Als je voorkeur bijvoorbeeld liever voor industriële hanglampen is dan kan je terecht bij de collecties van Regency Living. Vloerlampen zijn vaak wat langer en zijn hierdoor meer een blikvanger. Dit is mooi en komt meer tot zijn recht in een ruime woonkamer of slaapkamer. Houd er wel rekening mee met de beschikbare ruimte van je woonruimte en de vormgeving van je lamp. Misschien is robuust of is een lichter frame beter op zijn plaats?

Welke lamp heeft je voorkeur?

Het is dan zover je hebt bepaald waar je de lampen wil hebben maar nu wordt het tijd om een mooie model te kiezen. Uiteraard speelt materiaal een grote rol bij de uitstraling van een lamp en het is daarom dan ook leuk om hiermee te spelen. Combineer daarom bijvoorbeeld met natuurlijke materialen en met industrieel metaal, of ga juist voor een totaal ander moderne look met een of meerdere kunststof lampen. Het is dan ook leuk zijn om met verschillende stijlen te spelen, maak het met de combinatie niet te druk. Zorg ervoor om een gebalanceerd geheel te krijgen en haal zo het beste uit jouw interieur.