Zenza werd vooral beroemd met zijn prachtige lampencollectie en trok wereldwijd de aandacht van ontwerpers en stylisten. Tegenwoordig is er grote waardering voor het vakmanschap dat zo kenmerkend is voor onze collectie. Handgemaakte producten hebben een "ziel" wat ze een extra waarde en schoonheid geeft. We combineren vaak oude technieken met een moderne twist in ons design en ontwikkelen met onze collectie een zeer elegante, intieme maar toch moderne sfeer.

Stel nu jouw vragen over Zenza

Bij vragen over de meubels en de verlichting van Zenza kunnen wij je uiteraard helpen. Het enige wat je even hoeft te doen is bellen naar onze klantenservice, even mailen of een chatbericht sturen met jouw vraag. Wij zullen je dan zo spoedig mogelijk te woord staan en je voorzien van een passend advies voor jouw interieur.

Welke interieurstijl past bij je?

Wanneer je het hele interieur onder handen wil nemen, is het handig om te bedenken wat voor interieurstijl bij jou en jouw woning past. Zit je te denken aan een Oosters of Arabisch interieur? De meubels van Zenza sluiten hier in ieder geval prima op aan. Een eettafel met bijpassende tafellamp is onmisbaar in een interieur. Naast de functionaliteit van de eettafel, is het ook erg gezellig om met je geliefde of gezin aan tafel te eten. Kies er mooie bijpassende verlichting bij en het wordt weer een mooi geheel.

Verschillende meubels van Zenza

Ditzelfde geldt voor het gedeelte van je woonkamer waarin je jouw zithoek hebt gemaakt. Je wilt immers wel gezellig met je familie of vrienden kunnen zitten. Kies een bank die perfect past binnen jouw inrichting, zodat je met zoveel mogelijk mensen kunt zitten, terwijl er alsnog sprake is van genoeg ruimte. Daarnaast kan een salontafel of bijzettafel natuurlijk ook niet ontbreken, om hier het een en ander op te zetten. Heb je nu al je meubels compleet? Dan kun je overgaan tot het uitkiezen van de juiste verlichting. Gedurende de donkere maanden wil je natuurlijk voldoende licht hebben in huis, om bijvoorbeeld heerlijk een boek te kunnen lezen terwijl je onderuit gezakt hangt onder je nieuwe lamp van Zenza.

Verlichting van Zenza

De verlichting van Zenza is erg uiteenlopend: van een klein lampje op een sidetable tot aan grote hanglampen boven de eettafel. Je vindt het allemaal bij lampenmeubels.nl. De lichtbron is vaak zichtbaar omdat het armatuur open is. Kijk dus waar jouw voorkeur ligt en kies mooie lampen uit van Zenza. Heb je een keuze gemaakt? Bestel dit dan en ontvang je Zenza binnen enkele dagen thuis.

Resultaat 1–12 van de 408 resultaten wordt getoond

Filter