[wpbforwpbakery_thankyou_order order_thankyou_message=”Je bestelling is geplaatst.”][wpbforwpbakery_thankyou_order_details]

Bedankt voor het vertrouwen in ons

WELKOM BIJ LAMP EN MEUBELS

GEFELICITEERD MET JE AANKOOP

Wat leuk je hebt één of meerdere producten aangeschaft bij ons. Je kan niet wachten totdat je ze thuis hebt.

WAT NU?
Je krijgt van ons gelijk een orderbevestiging, mocht je dit niet ontvangen na je bestelling mail dit dan even door aan service@lampenmeubels.nl. Check wel nog even je spambox.

BESTELLING
Wij nemen je bestelling de eerst volgende werkdag in behandeling, in extreme drukte pas de dag erna. Indien je bestelling op voorraad is ontvang je dit tussen de 3-5 werkdagen. Soms komt het voor, vooral door extreme belangstelling voor bepaalde producten, dat er verschil is ontstaan tussen ons voorraadsysteem en ons magazijn of zelfs ons leverancier. Indien dit voorkomt ontvang je binnen enkele dagen hier bericht over. Je bestelling wordt dan enkele dagen later dan verwacht bij je bezorgd.

NIEUWSBRIEF
Vergeet je niet in te schrijven op onze nieuwsbrief, zo blijf je op de hoogte van alle trends en kortingen. Nieuwe inschrijvingen krijgen zelfs een kortingsbon van 5%.

VERTROUWEN
Je vertrouwen in ons doet ons zeer goed, wij willen dit ook laten blijken door jou een kortingsbon te geven van 5% op je eerstvolgende aankoop. Uiteraard geldt dit ook voor meerdere producten behalve producten die al in de aanbieding zijn.

SERVICE
Bij ons staat tevredenheid en service bovenaan, wij zullen je altijd naar wens proberen te helpen. Uiteraard komt het voor dat we niet altijd gelijk kunnen reageren, wij vragen dan ook even om je geduld, maar… uiteindelijk lossen we het natuurlijk op. Mocht je mail toch om welke reden dan ook onbeantwoord blijven, neem dan even telefonisch contact met ons op. Het kan namelijk zijn dat je mail ergens is blijven hangen. Wij reageren uiterst binnen 4 werkdagen via onze servicedesk.

BEOORDELING
Enkele dagen na je bestelling ontvang je van ons een mail met het verzoek een review achter te laten. Indien je hier enkele seconden tijd voor wilt maken wordt dit enorm gewaardeerd. Mocht het zijn dat je niet naar tevredenheid bent geholpen, neem dan even contact met ons op voordat je een review plaatst, wellicht dat er ergens een misverstand is geweest. Wij kunnen het niet vaak genoeg herhalen, tevredenheid en service staan letterlijk bovenaan.

Kortom willen wij je nogmaals een warme welkom heten, en heel veel plezier wensen met je nieuwe aankoop.

Team,

Lamp en Meubels

COUPON CODE

B3D4NKT5

Kopieer de code en plak deze tijdens het afrekenen bij het betreffende veld!

OOSTERSE SFEER

1000 en 1 ideeën

Met een sfeervolle mozaïek plafonnière of staande lamp is het een makkelijk klusje om de gezelligheid in huis te halen. Combineer de mooiste verlichting, zoals een Marokkaanse plafonnière, met een oosterse poef of bankstel en geniet van een warme en gezellige sfeer in de huiskamer of slaapkamer.

INDUSTRIEEL DECOR

TRENDING MEUBEL

Industrieel eigentijds en eigenwijs, het valt werkelijk met heel veel te combineren.

MOZAÏEK

HEERLIJK ORIENTAALS

Je prachtige oosterse, Marokkaanse of Indiase lampen en woonaccessoires koop je online bij Lamp en Meubels!