14 dagen bedenktermijn

We begrijpen dat het spannend kan zijn om jouw woonartikelen online te bestellen voor je woning. Wij delen jouw spanning en daarom proberen we het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken. Bijvoorbeeld door je 14 dagen bedenktijd te geven na ontvangst van je aankoop. Op deze pagina lees je daar alles over.

Wij doen niet moeilijk over retouren

Stel, je hebt je bestelling ontvangen, maar het is toch niet helemaal wat je ervan verwacht had. Geen probleem, bij Lamp en Meubels heb je het recht om je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. Wij storten dan het volledige aankoopbedrag terug op je rekening.

Voorwaarden

Er zijn een aantal voorwaarden verbonden aan het retourneren van je bestelling.
Je hebt de verantwoordelijkheid om de producten:

  • Te retourneren binnen 14 dagen na ontvangst
  • Slechts in zoverre uitgepakt of gebruikt te hebben als nodig is om te kunnen beoordelen of je het product wil houden. Bekijk het product dus gerust zoals je in een winkel zou doen.
  • In originele staat en verpakking (indien mogelijk) te retourneren
  • Zonder montage- en transportschade naar ons retouradres te retourneren
𝐢

We verzoeken je het artikel stevig te verpakken in de originele verpakking.
Gebruik alleen transparant tape (geen duct-tape) om de verpakking dicht te plakken. Schrijf niet op de doos!

Geld terug

Als je product in originele staat, met verpakking en compleet bij ons binnenkomt, storten we het volledige aankoopbedrag terug op je rekening. We doen er alles aan om het binnen 5 werkdagen na ontvangst terug te storten. Soms lukt dit niet. Maar je kunt ervan uitgaan dat je uiterlijk 14 dagen na je retourmelding het geld terug hebt.

Retourkosten

Je bent zelf verantwoordelijk voor de eventuele verzendkosten van de retourzending. Op de pagina ‘Retourinstructies‘ lees je meer over de verschillende opties.

Hoe werkt het?

Wil je één of meer artikelen retour sturen? Volg dan de instructies op de pagina Retourinstructies.